E-book vijf elementen oefeningen voor gewrichten

Soepelere gewrichten

Vanuit de verschillende opleidingen die ik heb gevolgd op het gebied van Chinese geneeskunde en sportmassage heb ik ervaren hoe belangrijk het is om ervoor te zorgen dat je lichaam gezond is.  In dit e-book staan oefeningen uit de Qi yoga: een vorm van yoga die gericht is op een vrije energiedoorstroming in het lichaam. De oefeningen zijn niet moeilijk, daardoor kan je ontspannen bewegen. Het is een combinatie van ademhalingsoefeningen, rekoefeningen en zelfacupressuur.

Wil jij gratis mijn e-book ontvangen?

En zelf werken aan je gezondheid?

De voordelen van de oefeningen

9

Je gewrichten worden soepeler

9

Je voorkomt gewrichtsslijtage

9

Je beweegt ontspannen

Door het volgen van mijn yoga-, massage- en acupunctuur opleiding heb ik  o.a. meer zelfvertrouwen gekregen om een eigen praktijk op te gaan zetten en yogalessen te geven. Naast de behandelingen die ik geef vind ik het erg leuk om elke week yogales te geven. Ik wilde daarom een aantal van de oefeningen die ik  gebruik in mijn lessen delen met anderen. Vanuit mijn werk in het ziekenhuis zie ik veel mensen met slijtage van gewrichten, vooral heupen en knieën komen veel voor. Daarom heb ik dit e-book gericht op de gewrichten. – Sandra Slotboom, Salacia

Wil jij gratis dit e-book ontvangen?