06-24822814 salacia@live.nl

Soepele spieren, pezen en gewrichten

9

Voelen jouw spieren ook regelmatig stijf en stram?

Sta je elke ochtend op met een stijf gevoel in je lijf?

9

Sport je regelmatig?

Heb je soms last van je gewrichten na het sporten?

9

Zit jij veel achter de computer?

Heb je vaak last van een stijve nek of hoofdpijn?

Wil jij blessures voorkomen en sneller herstellen?

Neem dan nu contact op

Basis 

behandeling

€ 35,00

Een massage van 30 minuten om de spieren los te maken. Deze behandeling wordt niet vergoed door de zorgverzekeraars.

Verdiepende

behandeling

€ 65,00

Een combinatie van massage en acupunctuur om pijnklachten te voorkomen of verminderen. Deze behandeling kan, gedeeltelijk, vergoed worden. Check daarvoor de polis van de zorgverzekeraar.

Totale

behandeling

€ 85,00

Deze behandeling duurt 90 minuten en is een combinatie van yoga, acupunctuur en massage. Niet alleen uithoudingsvermogen en kracht zijn belangrijk voor de spieren, maar ook flexibiliteit en ontspanning.

“Ziekte is niets dan disharmonie, en het geheim van gezondheid schuilt in harmonie.”

Inayat Khan

Jezelf gezond houden

Vanuit mijn werk in het ziekenhuis weet ik hoe belangrijk het is om soepel te kunnen bewegen, daar zien we veel mensen met gewrichtsslijtage. Omdat ik zelf graag beweeg en interesse heb in het menselijk lichaam ben ik de opleiding tot sportmasseur gaan doen. Daardoor werd mijn nieuwsgierigheid naar de werking van het menselijk lichaam alleen maar groter en via de opleiding tot voetreflextherapeut kwam ik in aanraking met de Chinese geneeskunde die op een hele andere manier naar het lichaam kijkt. In mijn werk en deze opleidingen leerde ik hoe belangrijk het is om jezelf gezond te houden. Gezonde voeding en regelmatige beweging zijn daarbij heel belangrijk. In mijn praktijk richt ik me op bewegen zonder pijn.

Soepel bewegen

In de praktijk combineer ik Westerse en Chinese massagetechnieken. Bij de Chinese geneeskunde kijk je niet alleen naar de klacht, maar ook naar de oorzaak en die gaan we vervolgens aanpakken. Naast chinflexmassage, tuinamassage en sportmassage maak ik gebruik van acupressuur, cupping en guasha. Ook geef ik, als dat nodig is, oefeningen mee die je thuis kunt doen. Dit zijn oefeningen uit de Qi yoga. Qi yoga is een combinatie van Qi gong en yoga. Het is gericht op het versterken en laten stromen van Qi, de levensenergie, door je lichaam. Door middel van strekkingen, ademhalingsoefeningen en massage breng je balans in de energiestroom door de meridianen. Eventuele stagnaties, die vaak pijn veroorzaken, verminderen of verdwijnen omdat de energie vrijer kan stromen. Omdat de meridianen met elkaar verbonden zijn kun je door het strekken van de ene meridiaan ook de energiestroom in de andere meridiaan beïnvloeden.

Ook jij kunt weer bewegen zonder pijn!

N

Geniet weer van beweging

Je hebt minder pijn en kunt weer met plezier gaan bewegen.

N

Slaap beter door

Je wordt niet meer wakker van de pijn, waardoor je met meer energie wakker wordt en de dag goed begint.

N

Krijg zin om meer te ondernemen

Je gaat weer meer ondernemen omdat je lekkerder in je vel komt te zitten doordat je minder pijn hebt.

Hoe andere cliënten mijn behandeling hebben ervaren.

Elk jaar loop ik één of twee marathons. Meestal had ik de dagen erna ontzettende spierpijn. Totdat ik vóór het lopen een behandeling bij Salacia had gehad: mijn spieren voelden een stuk prettiger waardoor ik gewoon kon werken de dag erna. Fleur, 54 jaar

Al jaren had ik last van mijn  onderrug. Na de eerste behandeling had ik behoorlijke spierpijn. Na een aantal behandelingen werd de pijn een stuk minder en nu gebruik ik bijna geen pijnstillers meer. Vroeger nam ik er soms wel vier per week. Dave, 35 jaar

9

Sportmassage

9

Voetreflextherapie

9

Tuina massage

9

Acupunctuur

Forever Living Products

In de webshop vindt je diverse artikelen die een gezonde levensstijl ondersteunen. De meeste producten zijn op basis van aloë vera.

Forever Living Products garandeert u dat pure aloë vera gel het belangrijkste bestanddeel is in bijna al haar producten, zodat u optimaal kunt profiteren van de positieve effecten op uw gezondheid en welzijn.

De aloë vera bezit eigenschappen die o.a. de immuniteit helpen te verhogen, de spijsvertering stimuleren en zorgen voor een fitter gevoel. Om baat te hebben bij de rijke voedingsstoffen van aloë vera, kan men de gel drinken of op de huid aanbrengen. Gecombineerd met andere ingrediënten of producten zoals crème en lotion, zal de conditie van de huid merkbaar verbeteren.

Na de behandelingen bij Salacia voel ik mij heerlijk ontspannen en heb veel meer energie gekregen. Marieke, 17

Al jaren heb ik last van hoofdpijn, gepaard met misselijkheid. Na de behandelingen voel ik nog wel een lichte druk maar de pijn is een stuk verminderd en de misselijkheid is helemaal weg. Michel, 43

Regelmatig heb ik last van buikpijn en een slechte stoelgang. Door de behandelingen bij Salacia is dat veel beter geworden. Irene, 27

Vul het formulier in voor meer info of voor het maken van een afspraak

12 + 1 =

Praktijk informatie:

Openingstijden:

Openingstijden:
Woensdag 13.00-19.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-22.00
Zaterdag 13.00-17.00

06 24 82 28 14

Omanstraat 58

2622 GZ Delft

Salacia

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 24 uur. Indien dit niet binnen 24 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.